Poëzieweek: dichtersconcentratie in Sneek

poezieweek_2014Vanavond is Sneek the place to be. Vanuit alle hoeken en gaten van het taalgebied spoedt poëziemakend en -minnend Laagland zich naar Café Vellinga, Korte Veemarktstraat 11 te Sneek, waar vanaf 20.00 uur een veertigtal dichters voordraagt uit eigen werk. In volgorde van opkomst:

ensafhHenk van der Veer (openingswoord), Janneke Spoelstra, Marten Visser, Jannie Roodhof, Anske Smit, Ria Torsius, Geart Tigchelaar, Gait Golbach, Tryntsje van der Veer / Rob Faltin, Jelle Zwart, Willem Tjebbe Oostenbrink, Sigrid Kingma, Cornelis van der Wal, Jacobus Smink, Talea Jansma, Andries Miedema, Elske Kampen, Lieme Lautenbach, Nelleke Lamme-den Boer, Tjeerd Ligthart, Siemen de Vlas, Mysha, Dirk Geerdink, Simon Oosting, Ridzert Postma, Friduwih Riemersma, Lieuwe Westra, Heidi Andringa, Wieke de Boer, Piet Bult, Akke Brouwer, Bartle Laverman, Pieteke de Boer, Edwin de Groot, Antje van Schepen, Hein Jaap Hilarides, Marrit Jellema, Tim Dijkstra en Piter Boersma. Muzikale intermezzo’s: Jan Braaksma.

Gratis entree.

De avond is georganiseerd door Ensafh.

——————————————
Dit bericht is onderdeel van de  Nederlandse Poëzie Encyclopedie
Geplaagd door geldoverlast? Adopteer een dichter!

Partners: Poëziecentrum Gent | Ensafh | Neder-L |
Poëziecentrum Nederland | Perdu |  Poëzieweek | 

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door:

      lira_fonds_100

This entry was posted in 2014, Agenda, Poëzieweek 2014. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.