Poëzieweek: Avelgem en Ieper

poezieweek_2014Luie donders, die Vlaamse poëzieliefhebbers! Was uw redacteur vanochtend in alle vroegte vanuit Gent naar Avelgem afgereisd voor het legendarische poëzie-ontbijt in de bibliotheek, bleek dat dit zich pas na 10.00 uur afspeelt.

Dus met hongerige maag is hij juist aan de barre reis naar Ieper begonnen, waar later vandaag Het Venijning Gebroed zich manifesteert, en wel middels ‘De  Wunderkammer‘, een poëtisch rariteitenkabinet in de Bibliotheek Ieper, Weverijstraat 9, te Ieper. Gratis toegankelijk.

——————————————-

Dit bericht is onderdeel van de  Nederlandse Poëzie Encyclopedie
Geplaagd door geldoverlast? Adopteer een dichter!

Partners: Poëziecentrum Gent | Ensafh | Neder-L |
Poëziecentrum Nederland | Perdu |  Poëzieweek | 

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door:

      lira_fonds_100

This entry was posted in Agenda, Poëzieweek 2014. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.