Gedichtenbal & Joost Bataille’s boek

zz_ik_voel_me_verf_125Vandaag vindt in Amsterdam als slot van de Poëzieweek het Gedichtenbal plaats. Aanvang: 20.30 uur. Locatie: Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond, Nes 45, Amsterdam. Gratis entree. Het programma bestaat uit allerhande prijsuitreikingen, bekendmakingen en tientallen voordrachten. Wie allemaal optreden is vreemd genoeg niet bekend gemaakt – slechts een paar namen zijn vrijgegeven: de dichters  Andy Fierens, Jannah Loontjens, Alfred Schaffer, K. Schippers, Anne Vegter en Menno Wigman, alsmede de entiteit Arie Boomsma.

Bij wijze van voorprogramma presenteert fotograaf Joost Bataille zijn  boek  Ik voel me verf (Uitgeverij Liverse), vijftig portretfoto’s van Nederlandse en Vlaamse stadsdichters en hun gedichten over het maken ervan.
Aanvang 17.00 uur, tevens in De Brakke Grond, Nes 45, Amsterdam.  Gratis entree.
Zie: Leesplein – interview met Joost Bataille.

——————————————

Dit bericht is onderdeel van de  Nederlandse Poëzie Encyclopedie
Geplaagd door geldoverlast? Adopteer een dichter!

Partners: Poëziecentrum Gent | Ensafh | Neder-L |
Poëziecentrum Nederland | Perdu |  Poëzieweek | 

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door:

      lira_fonds_100

This entry was posted in Poëzieweek 2014. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.