Van Maarten van der Graaff tot b. zwaal

graaff_maarten_npe125 zwaal_ben_npe_125Op 30 januari 2014 kiekte NPE-fotograaf Kasper Vogelzang meerdere dichters, die op die dag verzen voordroegen bij de Dichters-marathon in Perdu te Amsterdam – een van de vele activiteiten die georganiseerd waren binnen het kader van de Poëzieweek.

Tien aldaar geschoten dichtersportretten staan nu op de speciale portretten 2014-galerij van de NPE. Het gaat om foto’s van Maarten van der Graaff, Boris de Jong, Bernke Klein Zandvoort, Hans Kloos,  Çağlar Köseoğlu, Maartje Smits, Nickie Theunissen, Henk van der Waal, Bernard Wesseling en b. zwaal.

——————————————

Dit bericht is onderdeel van de  Nederlandse Poëzie Encyclopedie
Geplaagd door geldoverlast? Adopteer een dichter!

Partners: Poëziecentrum Gent | Ensafh | Neder-L |
Poëziecentrum Nederland | Perdu |  Poëzieweek | 

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door:

      lira_fonds_100

This entry was posted in Nieuwe NPE-lemma's, Poëzieweek 2014. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.