Gedicht en voordrachten van Pim te Bokkel

bokkel_dit_is_hoe_een_storm_ontstaat_100Eerder deze week verscheen de derde bundel van Pim te Bokkel (1983), Dit is hoe een storm ontstaat, bij uitgeverij Nieuw Amsterdam.  Voor het gelijknamige NPE-bundellemma selecteerde hij het gedicht ‘Vertraging’, dat te lezen is op: www.nederlandsepoezie.org/jl/2013/bokkel_dit_is_hoe-een_storm_ontstaat.html

Het omslag is met Layar-app te scannen, waardoor vier gedichten beluisterd kunnen worden. Zowel de voor- als de achterzijde van de bundel kan gescand worden. De gedichten zijn door de auteur zelf ingesproken.

Mensen aan wie de app-waan onopgemerkt is voorbij gegaan kunnen gelukkig live een voordracht van Te Bokkel bijwonen, en wel op zaterdag 19 oktober 2013, in het Poëziecentrum Nederland, ‘t Zand 25, 7126 BG  Bredevoort. Aanvang 14.00 uur.

—————–

Dit bericht is onderdeel van de  Nederlandse Poëzie Encyclopedie
Partners: Poëziecentrum Gent | Ensafh | Neder-L |
Poëziecentrum Nederland | Poëzieweek | Perdu |

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door:
      lira_fonds_100           

This entry was posted in Agenda, Nieuwe NPE-lemma's. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.